Logga in

Har du inte ett konto?

Skapa konto kostnadsfritt

Om oss – Kurslitteratur.se

Köp och sälj din kurslitteratur

Kunskapen som finns i böckerna är inte slutanvänd trots att sidorna och pärmen kanske blivit lite slitna. Så varför inte spara på både plånboken och miljön och köpa dina kursböcker begagnade? På Kurslitteratur.se handlar du studentlitteratur till bra priser – både begagnad kurslitteratur samt nya kursböcker med studentrabatt. Du kan också tjäna pengar på att sälja begagnade kursböcker du inte längre behöver.

Du kan välja bland över 140 000 begagnade titlar på Kurslitteratur.se, samt hittar ett brett utbud av nya titlar hos våra samarbetspartners Bokus, Adlibris och CDON. Och kom ihåg, ifall du är student får du självklart studentrabatt på din kurslitteratur som du köper hos våra samarbetspartners.

Lägg upp annonser gratis och tjäna pengar

Att lägga upp annonser och sälja begagnad kurslitteratur på Kurslitteratur.se är helt kostnadsfritt. Köparen och säljaren har direktkontakt via e-post eller telefon. Ni kommer överens om tryggaste betal- och leveranssättet sinsemellan, utan inblandning av Kurslitteratur.se eller någon annan tredje part. Inga extra mellanhänder – inga extra avgifter.

Mecenat – Nyckeln till ett rikare studentliv

Kurslitteratur.se grundades år 2001 och är sedan december 2018 en del av Mecenat AB. Mecenat är studenternas bästa vän som förmedlar tusentals studentrabatter från bl. a.  Apple, H&M, Comviq, ASOS och Hotels.com för att underlätta svenska studenters vardag och för att få studentplånböckerna att räcka längre.

Studenter är en i särklass unik målgrupp som tidigt tar till sig nyheter, sätter trender och kanske viktigast av allt, de är morgondagens beslutsfattare. Vi på Mecenat har ett tätt samarbete och för en viktig dialog med denna grupp, en grupp som i vanliga fall kan vara svår att nå så renodlat som vi kan. Mecenat har med åren blivit en naturlig del av studentlivet och vi jobbar aktivt med att kunna förmedla studenterna de bästa rabatterna och hjälpa våra kunder att nå rätt student för just sina erbjudanden.

Bokens skick

1

Lite eller knappt använd. Inga anteckningar eller understrykningar. Mycket bra skick.

2

Syns att boken använts. Kan ha några anteckningar eller understrykningar. Generellt bra skick.

3

Boken har använts flitigt. Kan ha många anteckningar eller understrykningar. Användbart skick utan saknad av sidor el. dyl.