Logga in

Har du inte ett konto?

Skapa konto kostnadsfritt

**TÄVLINGEN AVSLUTAD**
Vinn presentkort på 1 000 kr

Nu har du chansen att vara med och tävla om 2 st Superpresentkort (värde á 1 000 kr) hos GoGift, som erbjuder digitala presentkort inom nästan allt. För att delta behöver du endast skapa ett användarkonto här på Kurslitteratur.se och logga in. Om du redan har ett konto sedan innan har vi goda nyheter till dig – då är du automatiskt med i tävlingen! Så skapa ditt konto senast 31/12-21 och du är med och tävlar om grymmaste presentkortet. LYCKA TILL!

Skapa konto här

Pssst! Du som redan har ett konto sedan innan, passa på att logga in och uppdatera dina kontaktuppgifter så att vi säkert kan nå dig ifall just du vinner.

De lyckliga vinnarna som blivit kontaktade och fått sina presentkort är:
Angelina Lindgren, Vallentuna
Sebastian Vainonen, Umeå

GRATTIS!

Tävling - vinn presentkort på 1 000 kr

Villkor
Tävlingen pågår t.o.m. 31/12-21. Två vinnare får ett Superpresentkort var (á 1 000 kr) hos GoGift, som erbjuder digitala presentkort inom nästan allt. För att delta ska du ha ett registrerat konto på Kurslitteratur.se när tävlingen avslutas 31/12-21 kl. 23:59. Med deltagandet godkänner du att dina uppgifter sparas (de lämnas ej vidare). Om du vill veta mer om Mecenats behandling av personuppgifter och dina rättigheter se personuppgiftspolicyn. Vinnarna kontaktas personligen samt skrivs ut på mecenat.com/tavling och kurslitteratur.se/tavling under vecka 2. Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare vid utebliven kontakt med vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Med reservation för felskrivning.

Bokens skick

1

Lite eller knappt använd. Inga anteckningar eller understrykningar. Mycket bra skick.

2

Syns att boken använts. Kan ha några anteckningar eller understrykningar. Generellt bra skick.

3

Boken har använts flitigt. Kan ha många anteckningar eller understrykningar. Användbart skick utan saknad av sidor el. dyl.