Kontot

Varför måste jag skapa ett konto?

Du måste registrera dig för att underlätta för oss och dig att hantera dina annonser och bevakningar. Det blir också enklare att tillhandahålla denna tjänst och underlättar utbyggnad av tjänsten.

Vilken information lagras?

Vi lagrar de uppgifter som är obligatoriska vid registreringen.

När du skapar ett konto tilldelas du ett unikt användarid som används för koppling till de annonser och bevakningar som du lägger in. Datum för registrering, datum för senaste besök och hur många gånger du besökt kurslitteratur.se lagras också.

Hur länge lagras informationen?

Informationen lagras ett år efter det att du senast loggade in. Därefter raderas all information permanent. Ett mail går ut tre månader innan radering för att meddela detta.

Varför är vissa fält obligatoriska?

Dessa är obligatoriska för tjänsten ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt.

Hur avslutar jag mitt konto?

Vill du avsluta ditt konto loggar du in som vanligt och går till avsluta konto. Därefter får du ange ditt lösenord och klicka på en knapp. Då avslutas ditt konto och all information som finns lagrad om dig raderas, det gäller även de annonser och bevakningar som du lagt in.

Detta är en permanent radering och ingen information går att återskapa.

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Om du glömt ditt lösenord kan du få tillbaka det genom att gå till inloggningen, där finns ett fält för att få ditt lösenord tillsänt dig.